Footvolley Netherlands

the official Dutch federation

Nederlands succes in Zürich

Nederlands succes in Zürich

Nynke Karrenbeld en Evelyn Dobbinga hebben “het internationale toernooi in Zürich op hun naam geschreven.
In totaal waren er 4 damesteams naar Zwitserland gekomen die eerst in een poule tegen elkaar streden en daarna via knock-outs gingen. Het hele toernooi bleken Nynke en Evelyn oppermachtig en ook in de finale ging Italië er met 2-0 aan.
Selma van Berkel speelde voor Zweden samen met Elin en zij werden 3e.
Bij de mannen eindigden Bart Zantman en Martijn ten Duis op de 4e plek. Na een overtuigende poulefase en kwartfinale bleek Portugal in de halve finale te sterk. Om plek 3 werd er nipt verloren van Italië (Santoprete/Graziani).
Emiel Birza en Ben Sparenburg werden helaas in de poulefase uitgeschakeld.

Zürich

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>