Footvolley Netherlands

the official Dutch federation

Einduitslag seizoen 2016/2017

Einduitslag seizoen 2016/2017

Antonio Aurino en Jesse van Oort hebben voor de 3e keer de nationale titel weten binnen te halen.
Van de 6 rankingtoernooien wisten zij er 5 winnend af te sluiten. Alleen bij de eerste ranking van het seizoen verloren zij in de halve finale van Ben Sparenburg en Emiel Birza. Bij de andere 5 finales stonden ze tegenover Bart Zantman en Martijn ten Duis. Steeds wisten zij in deze finales de winst te grijpen al waren de laatste 2 finales erg spannend.
Martijn ten Duis en Bart Zantman sluiten het seizoen af als 2e. Marcel Birza en Erik Drenth complementeren het podium.

Footvolley-Eredivisie einduitslag2017-2

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>