Footvolley Netherlands

the official Dutch federation

7e titel voor Bart en Martijn

7e titel voor Bart en Martijn

Bart Zantman en Martijn ten Duis zijn voor de 7e keer Nederlands kampioen. Ze wonnen de titel door het 5e rankingtoernooi van het seizoen, in hun eigen hal in Groningen, op hun naam te schrijven. Doordat de grootste concurrenten, Marcel Birza en Ben Sparenburg, op de 3e plek eindigden zijn Bart en Martijn niet meer te achterhalen.
Antonio Aurino en Jesse van Oorde leken bij de start van het seizoen de beste papieren te hebben om de titel te veroveren. Zij wonnen de eerste 2 rankingtoernooien maar toen raakte Jesse ernstig geblesseerd. Antonio werd met Niels Vorthoren nog verdienstelijk 2e bij de ranking in Groningen.
Martijn en Bart kwalificeren zich met deze titel ook automatisch voor het EK.

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>