Footvolley Netherlands

the official Dutch federation

Eindstand seizoen 2018-2019

Eindstand seizoen 2018-2019

Het seizoen 2018-2019 zit erop. Martijn ten Duis en Bart Zantman pakten hun 7e titel en plaatsen zich voor het EK in Luzern. Jesse van Oord raakte helaas ernstig geblesseerd na de 2e ranking en was voor de rest van het seizoen uitgeschakeld. We hopen hem er volgend seizoen weer bij te hebben. Marcel Birza en Ben Sparenburg vormden dit seizoen een nieuw koppel en zij wisten een mooi seizoen te bekronen met een sterke overwinning bij de laatste ranking. In de einduitslag pakken zij de 2e plek. Antonio Aurino was de beste speler van het seizoen. Hij wist individueel evenveel punten te pakken als Bart en Martijn maar hij deed dat met 3 verschillende partners. ranking apr2019_Pagina_1 ranking apr2019_Pagina_2 Eindstandranking2018-2019

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>