Footvolley Netherlands

the official Dutch federation

Ranking november 2019

Ranking november 2019

Het 3e rankingtoernooi van dit seizoen was in Groningen. Het toernooi kende een prachtig deelnemersveld met 18 teams in totaal. De finale werd uiteindelijk wederom een strijd tussen Antonio/Ben en Bart/Martijn. In een aantrekkelijke finale trokken Antonio en Ben aan het langste eind. Zij wonnen met 2-0 en staan daarmee in poleposition voor het Nederlands kampioenschap. De strijd om het brons werd gewonnen door Erik en Marcel. Zij waren te sterk voor Barry en Bjorn die in de halve finale nog uitstekend partij boden aan Bart en Martijn.

ranking november2019

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>