Footvolley Netherlands

the official Dutch federation

Einduitslag 2019

Einduitslag 2019

Antonio Aurino en Ben Sparenberg nieuwe Nederlands kampioen
Antonio en Ben mogen zich de nieuwe Nederlands kampioen footvolley noemen. Door de nieuwe opzet van de EFVL wordt de Nederlands kampioen nu aan het einde van het kalenderjaar bepaald. Hierdoor waren er vier rankingtoernooien die gezamenlijk de uitslag bepaalden. Bij al deze vier toernooien was de finale Antonio/Ben tegen Bart/Martijn en drie keer wisten Ben en Antonio de winst naar zich toe te trekken.
Marcel Birza en Erik Drenth wisten de derde plek te bemachtigen.
De eerste ranking van 2020 is op zeven februari in Groningen

einduitslag 2019

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>