Footvolley Netherlands

the official Dutch federation

Ben & Antonio openen 2020 met zege

Ben & Antonio openen 2020 met zege

De eerste ranking van het nieuwe seizoen is gewonnen door Ben Sparenberg en Antonio Aurino. Door de nieuwe wensen van de EFVL loopt het seizoen nu over een kalenderjaar en in Groningen vond nu de eerste ranking van het seizoen 2020 plaats. Er deden in totaal 9 teams mee. De finale werd uiteindelijk niet gespeeld doordat Martijn ten Duis geblesseerd moest opgeven. Martijn en Bart hadden de halve finale nog wel weten te winnen van gelegenheidsduo Jeroen Vismans en Bjorn de Gruijter. Jeroen en Bjorn wisten de strijd om het brons te winnen van Kaspar Schlebusch en Mark de Vreede.

rankingjan2020

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>