Ben & Antonio pakken tweede ranking

De tweede ranking van het seizoen 2023 kende dezelfde finale als bij de eerste ranking. Wel was er een andere winnaar, Ben Sparenberg en Antonio Aurino wonnen deze keer met 2-0.

Marcel Birza en Martijn ten Duis hadden de vorige ranking verrassend op hun naam geschreven en dat wilden Ben en Antonio niet opnieuw laten gebeuren. De huidige Nederlands kampioen oogde scherp en speelden een uitstekende finale. Op 9-9 in de eerste set wonnen Ben en Antonio een lange rally waarna ze snel uitliepen naar 14-9. Hierna kwam de zege in deze set niet meer in gevaar.
In de tweede set lag het niveau dicht bij elkaar maar Ben en Antonio scoorden hun punten net wat makkelijker. Ze bleven de hele set aan de goede kant van de score en wisten hun tweede matchpoint te benutten.

Beide teams maken zich nu op voor het Europese seizoen met o.a. mooie toernooien in Frankrijk, Duitsland, Israël en Griekenland.