Ben & Antonio winnen derde ranking

Na een mooie internationale zomer met toernooien in Frankrijk, Italië, Oostenrijk en Spanje stond er afgelopen vrijdag weer een nationaal toernooi op de agenda. De derde ranking van het seizoen 2023 werd gehouden in Groningen en ook nu ging de finale tussen Marcel Birza en Martijn ten Duis tegen Ben Sparenberg en Antonio Aurino. Die laatsten wisten de finale met 2-0 te winnen.

Ben en Antonio begonnen goed aan de finale en wisten vooral Martijn onder druk te zetten. Een verschilletje werd snel gemaakt en bleef de rest van de set in stand. De tweede set werd spannender en hierin wisten Martijn en Marcel een klein gaatje te slaan naar 12-10. Bij 15-15 was het weer gelijk waarnaar Ben en Antonio de wedstrijd naar zich toe trokken.

De volgende ranking is in Aalsmeer. Deze ranking zal een internationaal tintje hebben omdat er ook twee Israëlische teams zullen meedoen.